Corned beef

Corned beef ❤

Jeg har netop udgivet et blogindlæg ovre på Jægermark.dk, hvor jeg fortæller lidt om corned beef på dåse. En rimelig spøjs konservesfødevare, som du enten elsker eller synes er mega klam.

Jeg gennemgår følgende: Hvad er corned beef? Hvor køber du corned beef på dåse? Hvordan spises corned beef? Og så anmelder jeg også corned beef fra Lidl, som efter min mening er den bedste corned beef, du kan finde til prisen. Det er tilmed også den billigste corned beef, jeg har set.

Corned beef på dåse er en fødevare, der er ret speciel. Jeg har kunnet lide det, lige siden jeg var lille, hvor jeg for første gang smagte det hos venner fra skolen.

Corned beef har derefter altid fascineret mig, og derfor har jeg dedikeret et helt blogindlæg til at fortælle lidt om det.

Læs indlægget her: https://jaegermark.dk/corned-beef

Offentliggjort af Jan Jægermark

Jan Jægermark er bl.a. SEO Specialist, Affiliate Marketer, Faste-Specialist, Music Producer, Webdesigner, Blogger m.m. Oprindeligt fra København; bosiddende i Gjern, Silkeborg-området. Stifter af Jægermark Media, som arbejder med SEO, Affiliate Marketing samt design, drift og markedsføring af online medier.

Skriv en kommentar